آموزشی

راهنمای خرید ساعت هوشمند

ساعت هوشمند، یک وسیله کوچک است که عملکردی مشابه تلفن همراه هوشمند دارد و روی مچ دست قرار می‌گیرد. بعضی از این ساعت‌ها با اتصال به تلفن هوشمند تماس‌های ورودی، پیام‌های که از طریق سیم کارت یا ایمیل به تلفن فرستاده می‌شود و سایر اعلان‌های نرم افزار‌ها را به اطلاع افراد می‌رسانند. برخی از ساعت‌های هوشمند حتی می‌توانند تماس تلفنی برقرار کنند. بسیاری از ساعت‌های هوشمند دارای صفحه نمایش رنگی هستند، اما برخی از مدل‌های ارزان قیمت از صفحه نمایش سیاه و سفید استفاده می‌کنند. برای کار کردن با ساعت‌های هوشمند می‌توان از صفحه نمایش لمسی، کلید فیزیکی یا هر دوی آنها به طور همزمان استفاده کنند. اکثر این ساعت‌ها با کمک قدم شمار و برنامه‌های ثبت ضربان قلب به افراد کمک می‌کنند تا سلامت خود را ردیابی کنند.

ساعت‌های دیجیتال از دهه‌های قبل وجود داشته است. برخی از آنها توانایی‌هایی مانند ماشین حساب و مبدل‌های واحد را نیز در خود جا داده بودند. اما در سال 2010 شرکت‌های فناوری شروع به انتشار ساعت‌هایی با توانایی‌های شبیه تلفن‌های هوشمند کردند. اپل، سامسونگ، سونی و سایر شرکت‌های مهم، ساعت‌های هوشمند را در بازار مصرف ارائه کردند، و تغییر بزرگی را در تنوع و کیفیت این محصولات به وجود آوردند.

شاید اولین ساعت هوشمند واقعی را به توان Microsoft SPOT (فناوری اشیا Personal شخصی) دانست که در سال 2004 معرفی شد. این ساعت داده‌هایی در مورد شرایط آب و هوایی، اخبار روزانه و اطلاعتی در مورد بازار سهام را از طریق موج‌های رادیویی در اختیار کاربران قرار می‌داد. علاوه بر این ایمیل و پیام‌های فوری دریافت می‌کرد، اما کاربران نمی‌توانستند به آنها پاسخ دهند. بیشتر ساعت‌های هوشمند برای استفاده روزمره (مانند ساعت هوشمند اپل) به کار برده می‌شوند البته بعضی از آنها برای اهداف خاص (غواصی) مانند (Garmin Fenix) نیز در نظر گرفته شده اند.

امکانات ساعت هوشمند
ساعت‌ هوشمند با توجه به نوع کارکرد آن دارای ویژگی‌های مختلفی می باشد که باعث شده است تعداد استفاده کنندگان و طرفداران زیادی را به خود جلب کند. در اینجا به بعضی از رایج‌ترین این ویژگی‌ها اشاره می‌کنیم.

اعلان ها:

ساعت هوشمند اعلان‌ها را نمایش می‌دهند تا فرد از وقایع یا فعالیت‌های مهم مطلع شود. ساعت‌های متصل به تلفن هوشمند ممکن است اعلان‌های تلفن را روی مچ دست شما منعکس کنند، اما ساعت‌های هوشمند غیر از موارد مربوط به تلفن همراه اعلان‌هایی دیگر را نیز نمایش می‌دهند که برای نمایش دادن آنها پوشیدن آن کافی است. به عنوان مثال، جدیدترین اپل واچ شامل یک سنسور سقوط است. اگر هنگام پوشیدن ساعت بیفتید، ساعت حرکت بعدی شما را حس می‌کند. اگر هیچ علائم حیاتی را از فرد شناسایی نکند، یک سری اعلان‌های هشدار دهنده را ارسال می‌کند. اگر شما به اعلان پاسخ ندهید، ساعت تصور می‌کند که شما آسیب دیده‌‌اید و از طرف شما به دوستان و خانواده یا حتی اورژانس هشدار می‌دهید.

مدیریت رسانه:

ساعت‌ هوشمند که به تلفن همراه متصل می‌شود این توانایی را دارد که پخش موسیقی، ویدئو و سایر رسانه‌ها را برای افراد مدیریت کند. به عنوان مثال، هنگامی که با استفاده از AirPods اپل به موسیقی در iPhone گوش می‌دهید، می‌توانید از Apple Watch خود برای تغییر میزان صدا و آهنگ استفاده کنید.

ردیابی تناسب اندام:

اگر شما یک ورزشکار حرفه‌‌ای یا فردی هستید که به سلامت خود خیلی اهمیت می‌دهید، ساعت‌های هوشمند امکانات متفاوتی را در اختیار شما قرار می‌دهند تا بتوانید وضعیت کلی سلامت و مدت فعالیت بدنی خود را مدیریت و ردیابی کنید، بسیاری از ساعت‌ها دارای یک ضربان سنج و یک گام شمار برای کمک به پیگیری تمرینات شما هستند.

GPS:

بیشتر ساعت‌های هوشمند دارای GPS برای ردیابی موقعیت مکانی شما یا دریافت هشدارهای خاص مکان هستند.

سیم کارت:

اکثر ساعت‌های هوشمند به سیم کارت احتیاج ندارند زیرا یا فاقد قابلیت کارکرد تلفن هستند و یا اینکه با یک تلفن هوشمند و piggyback خارج از آن متصل می‌شوند. البته ساعت‌های هوشمند مستقلی نیز وجود دارد از سیم کارت استفاده می‌کنند و نیازی به ارتباط با تلفن هوشمند برای استفاده از سیم کارت ندارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *